Макс Верстапен няма да се оттегли от Формула 1 -

...
Макс Верстапен няма да се оттегли от Формула 1 -
Коментари Харесай

Съмненията относно плана за пенсиониране на Макс Верстапен във Формула 1 нарастват - с Люис Хамилтън, който играе ключова роля

Макс Верстапен няма да се отдръпна от Формула 1 - тъй като се стреми да счупи върха за международната купа на Люис Хамилтън и Михаел Шумахер.

Това е мнението на някогашния водач Джони Хърбърт, който не счита, че Верстапен ще се откаже рано, макар че холандецът твърди, че няма да следва стъпките на Хамилтън и да се състезава в края на 30-те. 26-годишният Верстапен завоюва третата си международна купа, откакто доминираше през сезон 2023, печелейки 19 от 22 надпревари.

Това значи, че Верстапен завоюва три поредни трофеи и в този момент е на четири зад Хамилтън и Шумахер – които завоюваха по седем през съответните си кариери. И Хърбърт не счита, че Верстапен ще напусне скоро, защото той е машина за победи.

„ Не мисля, че той ще се откаже рано “, сподели Хърбърт. „ Това е единствено той, който пораства и съзрява и той прави оценка, че има живот отвън балона F1. Мисля, че цялото му държание и нрав са свързани с успеха. Той може да взе участие в Льо Ман с татко си. Но главният му фокус...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР