Макс Верстапен каза, че разбира защо Тото Волф иска да

...
Макс Верстапен каза, че разбира защо Тото Волф иска да
Коментари Харесай

Макс Верстапен: Разбирам защо Мерцедес ме искат, но смятам да остана в Ред Бул

Макс Верстапен сподели, че схваща за какво Тото Волф желае да го вземе в Мерцедес – само че трикратният международен първенец упорства, че това е неговото „ желание “ с цел да види контракта си с Ред Бул.

След деветата поредна победа на Верстапен в Саудитска Арабия по-рано този месец, Волф разкри за първи път, че би „ на драго сърце “ да подпише с Верстапен като заместител на Ферари- привързан Люис Хамилтън.

Верстапен (26) има контракт с Ред Бул до 2028 година, само че бъдещето му е в центъра на вниманието на фона на вътрешните битки в преобладаващия тим на Формула 1.

И в отговор на мненията на Волф преди неделния трети кръг от сезона в Австралия, Верстапен отговори с усмивка: „ Мога да схвана [защо].

„ Винаги е прелестно да чуя това. Тото и аз имахме своите моменти. Това е обикновено сред два тима, които се борят за купата, само че уважението постоянно е било налице.

„ От моя страна това не трансформира нищо. Не знам какво ще се случи след 2028 година дали ще остана във F1, или ще продължа...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР