Макс Уитлок обяви, че Олимпиадата в Париж това лято ще

...
Макс Уитлок обяви, че Олимпиадата в Париж това лято ще
Коментари Харесай

Трикратният носител на златен олимпийски медал Макс Уитлок обявява, че се отказва след Париж 2024

Макс Уитлок разгласи, че Олимпиадата в Париж това лято ще означи края на блестящата му гимнастическа кариера след повече от две десетилетия моменти, правещи история и „ проблеми “.

31-годишният, който завоюва три златни олимпийски медала и три международни трофеи, споделя, че към този момент не се опасява от живота отвън спортната страна на спорта, който го е тласнал към става един от най-великите английски спортисти на своето потомство. И без значение дали включва устрема му да разшири това удивително завещание или да завоюва игрите на „ Избери чифт “ с петгодишната си щерка Уилоу, която ще го гледа на Олимпиада за първи път в Париж, спортният огън на Уитлок продължава да пламтя свирепо както постоянно.

„ Работата за тази последна цел на моята четвърта и последна олимпиада е толкоз вълнуваща и се надявам, че ще ме сложи в позиция да прокарам границите още повече и да направя тази последна глава най-хубавото, което може да бъде “, сподели Уитлок пред осведомителната организация PA. „ Чувств...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР