Македонският парламент одобри френското предложение за започване на преговори за

...
Македонският парламент одобри френското предложение за започване на преговори за
Коментари Харесай

Македонският парламент одобри френското предложение

Македонският парламент утвърди френското предложение за започване на договаряния за участие на районен съд Македония в Европейския съюз. "За " гласоподаваха 68 народни представители. В пленарната зала участваха 69 от общо 120 депутати.

В поддръжка на предлагането гласоподаваха депутатите от ръководещата коалиция, само че и народните представители от опозиционните албански обединения. Гласуването се организира по време на третия ден от дебатите в пленарна зала. В събота в Народното събрание бе и посланикът на Европейски Съюз в Скопие Дейвид Гир.

Дискусията през последните два дни мина в напрегната атмосфера. Опозицията подвигна звук по време на изявленията на депутатите от ръководещото болшинство, имаше и словесни спорове и взаимни обвинявания сред депутатите от държавното управление и опозицията.

Дебат всъщност за Френското предложение по този начин и не се състоя, а се трансформира в една антибългарска нервност, в която депутатите от ВМРО-ДПМНЕ и Левицата говореха за български фашисти, българизация, асимилация, апартейд и дори… дезинфекция.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР