"Македонските правителства не са нормални правителства. Създаваха само напрежение ,

...
"Македонските правителства не са нормални правителства. Създаваха само напрежение ,
Коментари Харесай

Каракачанов проговори за скандала с Ангел Джамбазки: Той е добро момче! Покажете истината!

"Македонските държавни управления не са естествени държавни управления. Създаваха единствено напрежение, 28 кавги с Гърция, 28 години кавги с България. ". Така разяснява вицепремиерът Красимир Каракачанов във връзка "Горещият картоф " Северна Македония.

"Ние ясно декларирахме, че изискванията за нашата поддръжка е контракта ни от 2017 година. Въпреки че осъществяването на този контракт се бавеше, ние подкрепихме участието й в НАТО, само че казахме, че няма да създадем този компромис за участието й в Европейски Съюз. Това се знаеше. ", добавя той.

"Мога да нарека Заев собствен другар. Той най-малко е от политиците, които не са се изказвали против България. Следя му обществените прояви. ", твърди политикът от Вътрешна македонска революционна организация.

"След Георги Димитров и преди него няма политик изменник, който да съобщи македонската общественост. Едно огромна част от популацията ни, изключително в София е с македонски генезис. ", разяснява той.

"Близо 30 години, постоянно когато България прави нещо положително, то не се чува. А постоянно, когато България слага въпроса за общата история, за репресията на македонци с българско съзнание, някой да ни забива нож в гърба. Тяхната дипломация отиваше да ни злепоставя. ", гневен е Каракачанов.

Във връзка със абсурда с Ангел Джамбазки и протестиращите, той се изрази по този начин:

"Преди Ангел Джамбазки да се появи на прозореца има много предистория, която публицистите пропускате. Вижда се ясно на клиповете в мрежата, че очевидно пияни протестиращи идват на самата врата и стартират да блъскат, счупват прозореца.

Когато има хора, които чупят и вандалстват и няма кой да те отбрани се защитаваш самичък. Това е логиката. Ангел Джамбазки не е хвърлял бомби. В момента, в който той стартира да пръска, те се разпръскват, когато полицията идва, ги загражда и напрежението утихва. Това ясно се вижда. ", изяснява Каракачанов.

"Няма смисъл да представяме Ангел като изверг. Той е положително момче и пази собствеността ни. Вътрешна македонска революционна организация не е певческо сдружение. Ние в никакъв случай не сме разрешавали някой да ни мачка. Вижте в интернет, пийнал ръководител на политическа партия също е там. Няма да загатвам имена, само че това може да ви приказва задоволително, както и за какво това се случи тъкмо в нощта, преди да изявим позиция по македонския въпрос. Случайност ли е? Разсъждавам си просто... ", приключи вицепремиерът.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР