Македонски войници стреляха във въздуха на границата с Гърция, за

...
Македонски войници стреляха във въздуха на границата с Гърция, за
Коментари Харесай

Македонски войници откриха огън на границата с Гърция, за да спрат мигранти

Македонски бойци стреляха във въздуха на границата с Гърция, с цел да попречат на група мигранти да влязат незаконно на македонска територия. Един от тях е задържан, а другите са се върнали на гръцка територия.


При постоянно осъществяване на дилемите в региона на районния път Гевгелия - село Моин патрул на македонската войска забелязал придвижване на група хора, които минали незаконно граничната линия.

Той предизвестил лицата да спрат, само че откакто те траяли да се движат, били дадени предупредителни изстрели във въздуха, след което незаконните мигранти се върнали на гръцка територия, а един от тях, който спрял, е арестуван и предаден на органите на реда за по-нататъшна процедура.

От македонската войска твърдят, че армията и граничната полиция остават оптимално подготвени от началото на мигрантската рецесия да предотвратяват всички опити за незаконно влизане на територията на Република Македония.
 Македонската полиция е разрушила незаконна група за трафик на мигранти Македонската полиция е разрушила незаконна група за трафик на мигранти
Македонската полиция е разрушила деветчленна незаконна група, която провела трафик на мигранти с подправени паспорти и работила на територията на Реп...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР