Макар зимата да е в разгара си, ако мислим за

...
Макар зимата да е в разгара си, ако мислим за
Коментари Харесай

На кои дрехи да заложим през предстоящата пролет?

Макар зимата да е в разгара си, в случай че мислим за нещо топло и красиво, има огромен късмет да преживеем тези смразяващи дни по-лесно. Ето за какво ви предлагаме да се фокусирате върху идната пролет. Може и да ви се коства надалеч, само че в случай че започнете да се приготвяте за нея от по-рано, ще се чувствате доста по-добре. Освен всичко друго, марките сега оферират големи понижения на артикули, тъй че какво по-хубаво от това? Всичко упоменато дотук ни накара да ви обърнем малко повече внимание на възможните трендове през новия сезон, тъй че те да не ви хващат неподготвени. Е, да започваме тогава!
Кои ще са настоящите дамски чанти през идната пролет?
Неслучайно даваме старт с дамските чанти. Световни дизайнери към този момент обявиха, че дамската чанта ще има определяща роля във всяка една визия. Затова е значимо да съчетавате по подходящ метод модела на чантата с облеклото, което сте избрали. Не забравяйте и цветовите съчетания. Една изцяло открояваща се дамска чанта може да бъде както доста добър избор, по този начин и отблъскващ детайл, тъй че бъдете деликатни. В случай, че желаете да освежите своята визия, не се тревожете. Имаме решение за вас и то се крие някъде измежду голямото многообразие от дамски. От дребни до огромни, от спортни до елегантни, тук сигурно ще намерите съвършено предложение, с цел да извършите своят аутфит повече от замайващ, тъй че побързайте!
На какви облекла да заложим?
Последните няколко пролетни сезона ни демонстрираха, че е най-добре да се придържаме към флоралните претекстове, пастелните тонове и nude гамата от цветове. Тази наклонност няма да се промени и тази година, през която огромна част от сбирките се обрисуват точно в тези нюанси. Друга наклонност, която ще следим и през идната пролет, е изборът на нейно величество дамската рокля. Сякаш през последните години тя беше останала по-назад в дрешниците на дамите, само че тази пролет тя ще се завърне стремително! Ако желаете още занапред да заложите на комфортна зимно-пролетна рокля, то тогава ви предлагаме да разгледате, където ще откриете стотици модели. Те са част от сбирките на водещи международни марки, тъй че можете да бъдете сигурни, че качеството им ще е ненадминато.
От какъв аксесоар ще имаме потребност в нашето всекидневие?
Отговорът е елементарен. XXI век ни научи да избираме удобството пред всичко останало. Ето за какво, когато приказваме за всекидневие, би трябвало да вземем аксесоар, който да побере всичките ни движимости, само че в това време да бъде и задоволително удобен за носене. Вероятно към този момент се сещате, че става въпрос за обичаната на всички раница. Най-предпочитани и тази година ще бъдат, поради своите качество на направа и дизайн на моделите. Съчетавайки всичко изброено в една синхронна визия, ще се чувствате стилни и красиви през целия ден, а удобството скоро няма да ви напусне!
Източник: expert.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР