Макар Ваня Джаферович и съпругата му Евгения да са женени

...
Макар Ваня Джаферович и съпругата му Евгения да са женени
Коментари Харесай

Ваня Джаферович награби Евгения на светофара

Макар Ваня Джаферович и брачната половинка му Евгения да са женени от 14 години, по никакъв начин не са си омръзнали. Преди броени дни двойката била засечена да показва в центъра на София мощната им обич. Риалити звездите се държали за ръце като влюбени младежи по време на разходката им из бул. „ Витоша “, а по някое време даже се целунали посред пътя.

 

Във въпросния ден и двамата били заложили на тъмни облекла. Докато хърватинът бил облечен със сини дънки и кожено яке, Евгения заложила на сиво елегантно палто, съчетано с кокетна чанта „ Гучи “.  И двамата били нахлузили на краката си черни кецове – извънредно несъответствуващи за студения декемврийски ден.

В ръцете си Джаферович държал закуска, омотана в салфетка и синя тетрадка, до момента в който Евгения, която работи като гримьор и инфлуенсър, го стискала крепко за ръката, че да не би някоя да й то открадне.

 

Когато стигнали до светофара, Евгения се възползвала от времето, в което изчаквали да светне зелената светлина, с цел да му покаже счупения си нокът. Макар водещият на „ Сървайвър “ да не изглеждал изключително заинтригуван от този факт, целунал по устата житейската си партньорка, с цел да я успокои.

 

След като най-сетне съумели да пресекат улицата, двойката траяли разходката си из центъра на София. Това, което направило усещане на близките бил фактът, че единствено хвърляли взор към витрините на магазините, без да влязат в нито един от тях.

Инфо: Уикенд

Тагове: Ваня Джаферович Евгения Джаферович „ Сървайвър “ риалити тийнейджъри влюбени ученици
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР