Макар от раздялата на Димитър Рачков и Мария Игнатова да

...
Макар от раздялата на Димитър Рачков и Мария Игнатова да
Коментари Харесай

Рачков и Мария удариха дъното

Макар от раздялата на Димитър Рачков и Мария Игнатова да е предходна повече от година, драмите посред им нямат край. Откакто не са двойка на сцената и в живота, двамата заобикалят да се засичат на едно и също място. Дори на фирмените празненства не ходели, в случай че единият знаел, че другият ще отиде.

Доказателство за мощно обтегнатите им връзки бе 25-ия рожден ден на Нова телевизия. Медията, в която те работят от към този момент дълго години означи четвърт век с празненство в Националния исторически музей в Бояна. Изненадващо водеща на тържеството бе Мария, само че неин екранен сътрудник бе Васил Василев-Зуека. Изненадващо за всички, емблематичният за малкия екран Димитър Рачков не присъстваше.

Първоначално концепцията била водещи на празненството да са Мария и Рачков, което предвещавало голям медиен интерес. И двамата обаче посрещнали концепцията на нож и изрично отказали да застанат един до различен. Шефовете на Нова предпочели да оставят Мария като водеща пред изтъркания от халтури и излъчвания комедиант и решили да я съберат в тандем със Зуека. Рачков пък предпочел да пропусне юбилея на малкия екран и да не се засича с някогашната си обичана. Появата на Мария и Зуека отприщила мнения измежду сътрудниците им, че някогашните любовници слагат персоналната си омраза над професионалните си задължения и по този начин вредят на кариерите си.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР