Макар около Къщата на ужасите в Курило да се носи

...
Макар около Къщата на ужасите в Курило да се носи
Коментари Харесай

Как нищят шесторното убийство в най-оживеното място в Нови Искъра - кръчмата?!

Макар към Къщата на ужасите в Курило да се носи злокобно успокоение и да няма живо пиле, то само кръчмата в местността кипи от живот и е цялостна даже преди обед. Това видя екип на БЛИЦ, който посети региона, с цел да научи детайлностите към проклятието в региона, поради което за две седмици бяха открити 11 натрупа.

Някои от клиентите демонстрираха паметен черен комизъм и взеха решение да го извърнат на подбив.

" Тук всеобщо започнаха да се убиват и самоубиват. Не знам какво се случва. Аз по тази причина пък всеки ден се самоубивам с мастика и жена ми ми се сърди ", съобщи един от локалните поданици, който си сипваше следващата чашка рано-рано.

Една от посетителките на кръчмата пък показа, че след всичките тези престъпни истории даже не й се излиза на улицата.

" Прочухме се в цяла България с тези убийства и самоубийства. Така към този момент ни знаят. На мен не ми се излиза на никое място. Когато отида до София и научат инцидентно, че съм от Нови Искър, ме обстрелват с въпроси от рода на: " Абе какво се случва при вас?! " или " Какво вършиме вие ", споделя дамата и добави, че няма пояснение за протичащото се там.

Интересно е, че нито един от клиентите даже не знаеше за последните два натрупа, открити в региона, а точно този на старата жена, открит на спирка, както и на втория смъртен случай с трен, при който почина жена .

Автор: Цветина ДАНОВА, БЛИЦ
Снимка: Георги КОЛЕВ, БЛИЦ




ОЧАКВАЙТЕ В БЛИЦ АКТУАЛНО ИНТЕРВЮ С КМЕТА НА ЛУКОВО
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР