Макар лейди Даяна отдавна вече да не е между живите,

...
Макар лейди Даяна отдавна вече да не е между живите,
Коментари Харесай

Приживе Даяна остави завет към бъдещите си снахи – ето какво казва в тайния си аудио дневник на Кейт и Меган (Снимки):

Макар лейди Даяна от дълго време към този момент да не е сред живите, нервността към нейната личност, граничеща с обожествяване, продължава. И това не е инцидентно – принцесата на Уелс е харизматична персона, съумяла да допре сърцата на милиони.

Интересен факт, обвързван с нейната личност, неотдавна излезе нескрито.
Преди трагичната си, преждевременна гибел на 36-годишна възраст, принцеса Даяна е имала предусещане, че ще почине млада и може би в никакъв случай няма да успее да срещне бъдещите съпруги на синовете си, принц Уилям и принц Хари, споделя другар на починалата принцеса на Уелс. Затова тя взема решение да запише дневник, в който споделя своите препоръки със синовете си и техните съпруги.

 принцеса Даяна синове

“Тя постави завършек на записа с целувка и сподели на Уилям, че го обича ”, показа приятелят. Въпреки че не е несъмнено какъв брой записа има и на кого са поверени, с цел да бъдат употребявани в верните моменти, едно е несъмнено: Кейт е чула тези записи. „ Подозирам, че е била осведомена и с другите, защото постоянно приказва обществено и уединено за специфичната си връзка с Даяна “, споделя приятелят. „ Майката на Уилям остава непрекъснат източник на ентусиазъм в живота им, а децата им в действителност ще бъдат наследството на Даяна. ”

 Даяна с Уилям и Хари

Въпреки че тогава не знае имена им, Даяна записва аудио дневник за Кейт Мидълтън и Меган Маркъл, две млади девойки, живеещи някъде по света и не подозиращи, че един ден ще бъдат кралски особи. Според OK!, приятелят, който изиска да остане неизвестен, споделя, че Даяна е получила концепцията, откакто е записала касети за това, което ще се трансформира в революционната книга от 1992 година “Даяна: Нейната същинска история ” на Андрю Мортън.

 Принцеса Даяна със синовете си

Дори откакто книгата е оповестена, Даяна продължава да приказва на дребния си касетофон Sony, от 1992 година до гибелта си през 1997 година На касетите Даяна предлага майчински препоръки и разкрива очакванията си за бъдещето на Уилям, Хари, и съответните им фамилии.

„ Колкото и необикновено да наподобява, Даяна знаеше, че ще почине млада “, споделя осведоменият. „ Тя беше доста настроена към духовния свят. Тя ми сподели, че е направила касетите за момента, в който няма да бъде в близост, с цел да направлява своите момчета. “

 Даяна с принц Хари

Даяна моли касетите да бъдат пуснати в основни моменти от бъдещето на синовете й. „ По този метод тя може да продължи да бъде част от живота им, даже откакто я няма “, споделя източникът. „ Тя счита, че е много мъдро, и харесваше концепцията да бъде това, което наричаше „ заядлива майка оттатък гроба “. Намираше го за много занимателно. “

Според източника, споделил информацията, за касетите е станало ясно един ден при посещаване на Даяна в двореца Кенсингтън. Тя преди малко е завършила със записването и я пуска на приятеля си като споделя и за останалите:

„ Тази ​​конкретна беше за бъдещата брачна половинка на Уилям “, споделя приятелят. „ Той беше на към 13 или 14 по това време, тъкмо откриваше девойките. Даяна беше очарована от концепцията, че той ще се ожени и един ден ще има свои деца. Тя беше сигурна, че той ще бъде прелестен брачен партньор и топъл, грижлив татко – повече като нея, в сравнение с като личния си татко, който беше много леден и отхвърлен. “

 принцеса Даяна момчета

Даяна желае Уилям и бъдещата му брачна половинка да избегнат бракоразвод. Тази съответна лента продължава към две или три минути и „ това, което ме порази, беше нейната почтеност “, споделя източникът. „ Тя беше толкоз откровена. Можеше да го чуеш в гласа й. Тя говореше напряко от сърцето си. ”

„ Беше толкоз прочувствено “, продължи индивидът. „ Помня елементи от него сносно даже след толкоз време. Бях сюрпризиран, че в действителност ми го пусна. А по-късно заговорихме за вида момиче, за което Уилям ще се ожени. Тя мислеше, че булката му ще бъде красива, интелигентна и самостоятелна. И, изумително, тя беше права. Кейт е всичко това и повече. ”

 принцеса Даяна с Уилям и Хари

На записите има и мемоари от детството на Уилям и желанието на Даяна да има щерка. Изглежда по този начин, като че ли Даяна приказва непосредствено на Кейт, когато споделя: „ Приготви се за еднопосочен диалог. Очевидно не сме се срещали — въпреки че желая да знаеш, че несъмнено би ми се желало. Знам, че ще те боготворя и щяхме да бъдем същински приятелки. Трябва да си в действителност специфична. Ако не беше, нямаше да бъдеш брачната половинка на моя Уилям. ”

 принц Хари с Даяна

Тя продължава със препоръки за брака в кралски условия: „ За да оцелее бракът ви в публичния искра и под натиска на кралския живот, ще са нужни самообладание, компромис, схващане, доверие, преданост и, несъмнено, обич. Но и двамата би трябвало да работите върху това. Ежедневно. Сигурна съм, че сте наясно с моите дефекти и тези на бащата на Уилям. Учете се от тези неточности. Изградете връзка, която устоя. Заслужавате го. И вашите деца също. ”

 принцеса Даяна

Даяна споделя, че най-скъпата й фантазия за Уилям и брачната половинка му е да имат живот, изпълнен с обич и наслада, и да отгледат щастливи, здрави деца без бракоразвод, което и Уилям, и самата Даяна трябваше да понесат. „ Семейството е най-важното нещо в живота “, споделя тя. „ Ценете децата си и поради мен. Те носят сърцето ми. Нека знаят, че ги обичам и постоянно ще бодърствам над тях. ”

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР