Макар и Такума Тани да изглежда като гимназистка, всъщност мъжът

...
Макар и Такума Тани да изглежда като гимназистка, всъщност мъжът
Коментари Харесай

42-годишен мъж изглежда като гимназистка

Макар и Такума Тани да наподобява като гимназистка, в действителност мъжът се е родил още през 1977 година. От малко момченцето се е увличало по изкуствата: на три години то тръгнало на уроци по пеене и пияно.

Оттогава Такума не се разделя нито за момент с музиката. В учебно заведение той е пишел стихове, а на 28-годишна възраст, следвайки фантазиите си, става вокалист на рок група.

Мъжът, който се преобрази в куклата Кен, към този момент e Барби

Но към 34 години мъжът решил съществено да промени своя имидж и се въплътил в облика на дребна ученичка, написа Odditycentral. Оказало се, че той има гений. Въпреки това, че Такума към този момент е трансферирал 40-е години, той съумява да наподобява необикновено млад и мекушав. Благодарение на своята осанка той постоянно притегля вниманието на потребителите в мрежата по целия свят.

Въпреки непрекъснатата рецензия, мъжът отстоява своето право да наподобява по този начин, както желае. "Тук съм, с цел да ви припомня нещо значимо: вие имате цялостното право да вършиме това, което желаете. Не се бойте от това, по какъв начин другите ще се отнасят към вашите облекла и държание ", споделя Такума Тани.

谷琢磨 (たに たくま)
昭和52年生まれ 40歳 男
身長 162cm
体重 47kg
足サイズ 23.5cm

白黒テレビが廃止された年に生まれた。3才からピアノと声楽を習い始める。中学生の頃から詩を書き溜め28歳でバンドデビュー。その翌年より絵を描き始める。34歳で女性モデルの代役を機に女装を始め、現在に至る。 pic.twitter.com/708h9QALlK
— 谷琢磨 (@tani_takuma) January 27, 2018

皆さんが素敵なお洋服と巡り会えますように(*μ_μ) pic.twitter.com/bw7ODDLwIn
— 谷琢磨 (@tani_takuma) January 14, 2020
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР