Макар и на последното място в Първа футболна лига, Етър

...
Макар и на последното място в Първа футболна лига, Етър
Коментари Харесай

Етър ще играе срещу звезди от САЩ '94 за 100-годишнината на клуба

Макар и на последното място в Първа футболна лига, Етър (Велико Търново) продължава с подготовката за отбелязване на 100-годишнината от въвеждането на футболната игра в града. Етърци оповестиха и събитие, което би трябвало да се трансформира в пирон нa всички тържества.

" Боляри! Настана времето да обявим вест, която отдавна чака всеки последовател на Етър! Нашият обичан тим чества на 24 април своя древен празник. Предстои ни да отпразнуваме дружно 100 години от основаването на Етър! Подготвена е богата стратегия с ред завладяващи прояви, която да бъде маркиран празника.
 В Арда не одобриха по никакъв начин леко разочароващата загуба от Етър
В Арда не одобриха по никакъв начин леко разочароващата загуба от Етър

Собственикът на кърджалийци привикал на диалог всички футболисти

" Гвоздеят " на деянията е мачът сред шампионския Етър и Пеневата чета от САЩ-94, постигнала най-големия триумф в историята на българския футбол. Сблъсъкът е под надпис " Звездите на ЕТЪР " против " Звездите на НА БЪЛГАРИЯ "! ", cе споделя в формалното известие.

Също по този начин се добавя, че в идващите дни ще има още вести за поредицата от прояви, с които на 24 април ще се чества във футболно Велико Търново. Етър (ВТ) има особено място в най-големия триумф на българския народен отбор. Продукти на Етър са починалият към този момент Трифон Иванов, Красимир Балъков, Илиян Киряков, Цанко Цветанов, а роденият в Генерал Тошево (област Добрич) Бончо Генчев е минал в сериозна част от кариерата си през Велико Търново.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР