Макар и далеч от люлката на световната хип-хоп култура, и

...
Макар и далеч от люлката на световната хип-хоп култура, и
Коментари Харесай

100 кила представя книгата си "Свободен"

Макар и надалеч от люлката на международната хип-хоп просвета, и в България имаме рапър, който е непосредствен до достоверните ѝ хрумвания и той се споделя 100 Кила.

“Аз не съм тръгнал от дъното. Когато тръгвах, се молех за стълба, с цел да видя какво е на дъното “, споделя 100 Кила в биографичната си книга „ Свободен “. Но тъкмо борбата за оцеляване е построила характера му. А геният му е повода великолепие като Рик Рос да запише ария с него.



Трогателни и скандални истории са разказани с едно и също възприятие за комизъм, както единствено един мощен човек може да споделя преживелиците си. Спомените на 100 Кила за славните години на „ Гумени глави “ и RnB Records се допълват от разкази на емблеми като Вальо Кита, Оги Дог и DJ Marti G. Откъде е тръгнал и по какъв начин е стигна дотук – животът на един рапър в България може да е доста занимателен и доста назидателен. Защото, както обича да споделя Килата, „ Това, че нямаш, не значи, че не можеш да бъдеш. “

Елате на 4 декември в мол „ Парадайс “, с цел да получите подпис от създателя на книгата „ Свободен “ – 100 Кила. Ще бъде занимателно с песните му, не пропускайте шоуто от 18:00 часа на Водната сцена – равнище 0. Ще има и фотография с всеки искащ!

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР