Макар и дъждовен и по-студен днешният ден ще ви се

...
Макар и дъждовен и по-студен днешният ден ще ви се
Коментари Харесай

Хороскоп: Овенът прави подаръци, девите коригират грешки

Макар и дъждовен и по-студен днешният ден ще ви се стори безоблачен. Така е, тъй като ще свети слънцето в душата ви. Възползвайте се от хубавите страсти, доставете си наслада, каквато рядко се случва. Обърнете внимание и на близки и другари, тъй като в последно време им липсвате. Тези, които обичат хазарта, през днешния ден да внимават. Печалбата ще бяга.

Овен
-->
Звездите ви предлагат през днешния ден да вършиме дарове на близки и другари. Дори сувенир, платен за стотинки, само че определен с обич и познаване на пристрастеностите на индивида, ще му достави огромно наслаждение.

Телец

Не оставайте целия ден в офиса! Опитайте се да излезете на открито на обяд или вечеря, с цел да се разноските и да дишате чист въздух!

Близнаци

Днес звездите ви предлагат да снижите оборотите и да не поемате нови задължения. Необходимо е да анализирате обстановката и да коригирате тактиката за реализиране на задачата си.

Рак

Лошото въодушевление, което може да ви аргументи душевен дискомфорт, се лекува добре с енергични дейности. Тези, които работят вкъщи, могат да се заемат с разчистване.

Лъв

Ако решите да се занимавате със спорт, избягвайте съществени физически натоварвания. Тялото ви не е готово да сложи международни върхове, тъй че вместо предстоящите изгоди, стресът ще ви навреди.

Дева

Чудесно време за поправяне на минали неточности, изключително в случай че се отнасят до взаимоотношенията с хората: целесъобразно е да се извините на тези, които сте - инцидентно или преднамерено - обидили.

Везни

Това е ден, в който би трябвало да избягвате близкия контакт с околните си, тъй като тяхната нервност може да провокира свада. Въпреки че ще възникне от нулата, ще бъде мъчно да се позволи.

Скорпион

Събитията от този ден значително ще трансформират отношението ви към човек, който до момента ви е бил извънредно противен. Може да се окаже, че сте бъркали в оценката на неговите достолепия и дефекти.

Стрелец

Използвайте парите, с които разполагате, рационално и практично! Може да похарчите всичко, а спестяванията са нужни.

Козирог

Можете да започнете работа по нови планове, в случай че старите са приключени. В противоположен случай ще ви дърпат обратно и няма да получите стремежи резултат.

Водолей

Спомените от предишното, даже и да са доста приятни, не би трябвало да заместват днешните събития. Не се фокусирайте върху това, което от дълго време е отминало. То не може да има власт над вас. 

Риби

Препоръчително е да не поддържате връзка с родственици и другари в този ден, защото рискът от сериозен спор е прекомерно огромен. Изходът от него няма да е толкоз елементарен, колкото наподобява на пръв взор.

Източник: Флагман

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР