Макар да роди само преди година, актрисата Радина Кърджилова изглежда

...
Макар да роди само преди година, актрисата Радина Кърджилова изглежда
Коментари Харесай

Радина Кърджилова се стопи от стрес и мъка по Деян! Връзката на мъжа й с Елена Петрова изпиха силите на актрисата

Макар да роди единствено преди година, актрисата Радина Кърджилова наподобява слаба като малко момиче. Звездата от „ Стъклен дом “ и „ 12А “ се е стопила като свещ и околните й към този момент стартират да се безпокоят същински за положението й. Според осведомени формалната половинка на Деян Донков е останала очевидно към 45 кг и в случай че не се вземе в ръце, скоро ще закъса със здравето, научи HotArena.

Притесненията за Кърджилова по никакъв начин не са безпочвени. Ако при започване на кариерата си на дребния екран актрисата беше добре поставена, с времето тя стартира фрапантно да смъква килограми, с цел да доближи днешния си плачевен тип. Радина не криеше обстоятелството, че съблюдава много прецизни диети, а по време на работен режим имаше интервали, в които да хапва по 3 портокала дневно. Това обаче не беше от здравословни подбуди, тъй като плодовете обилно бяха гарнирани с цигари.

По време на бременността със сина си Христо, актрисата сякаш съумя да се пооправи и даже качи повечко килограми. Това незабавно се видя от колежките й, които злобно я разясниха, че няма да се възвърне елементарно от тях. По време на майчинството си в името на здравето на детето Радина не бързаше да се вталява и кърмеше дребния, даже по време на работните си задължения. Тогава актрисата въобще не мислеше за диети и ограничавания, тъй като те щяха да изсмучат потребните витамини и минерали, които трябваше да отиват при дребния й наследник.

Днес обаче Кърджилова умерено може да изиграе роля на лагерник от Освиенцим след режима си за намаляване. Актрисата освен няма непотребни мазнини по тялото си, само че има и дефицит на такива. Най-ясно това се вижда в изпитото й лице, което режисьорите толкоз доста харесват, поради опцията да демонстрира нечовешка мъка, написа " Таблоид ".

Слуховете, че връзката й с Деян Донков не върви изключително добре, наливат още повече масло в огъня на подозренията, че актрисата не е по никакъв начин щастлива. Публична загадка е, че Донков от няколко месеца има връзка с младата си колежка Елена Петрова , която му партнира в „ Калигула ” /става въпрос за друга Елена Петрова, съименничка на известната актриса, момиче на към 20 – б.а./. Връзката му май ще се окаже освен това от краткотраен флирт, разясняват в Народния спектакъл. Кърджилова в началото не вярвала на слуховете, само че към този момент е уверена в прелюбодейството на мъжа си и е тотално срината. В фамилията съвсем всяка вечер имало бурни кавги.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР