Макар да е само на 35 години, британската актриса Кийра

...
Макар да е само на 35 години, британската актриса Кийра
Коментари Харесай

Честит рожден ден, Кийра Найтли - актрисата навърши 35 години

Макар да е единствено на 35 години, английската актриса Кийра Найтли е постигнала това, за което други се борят цялостен живот. Тя е световноизвестна звезда и една от най-високоплатените дами в Холивуд. Два пъти е получавала номинация за премията “Оскар”. Щастливо омъжена е и има две деца.

Кийра Найтли разкри името на щерка си Три месеца след раждането стана ясно, че момиченцето се споделя Еди

Днес тя чества рождения си ден, по тази причина взехме решение да споделим с вас няколко любопитни и по-малко известни обстоятелството за нея.

Снимка: Getty Images

Името, с което актрисата е известна на целия свят, в действителност е сбъркано от майка ѝ. Първоначално Кийра (Keira) е трябвало да се споделя Кира (Kira), което на староирландски значи “чернокоса”. Но без да желае майка ѝ добавил една непотребна писмен знак в името, когато го записвала след раждането ѝ и то е останало по този начин.

Кои са същинските имена на 20 известни персони и за какво ги смениха Рийз Уидърспуун, Чарли Шийн, Хелън Мирън, Джордж Майкъл и още 16 звездни имена от международния шоубизнес, които не са техните същински

Снимка: Getty Images

Едно от нещата, с което Кийра Найтли е известна е, че изумително доста наподобява на актрисата Натали портман. Приликата е толкоз огромна, че Кийра даже играе двойничка на персонажа на Натали в “Междузвездни войни”.
Как Кайло Рен от „ Междузвездни войни “ избави рождения ден на сина на Бен Афлек „ Адам Драйвър ме направи воин пред детето ми и в никакъв случай, в никакъв случай, в никакъв случай няма да го не помни “, споделя Афлек в изявление Марк Хамил: Разочарован съм, че Марк Зукърбърг цени повече парите от истинността Звездата от "Междузвездни войни " изтри профила си в обществената мрежа поради отношението им към политически реклами „ Дисни ” цензурира целувка сред дами в новия „ Междузвездни войни ” Продуцентите взели решението, с цел да не получи лентата по-високо ограничаване за фенове в Сингапур
Говори се, че даже личните им майки не можели да ги познаят на снимачната площадка на “Междузвездни войни: Невидима заплаха”, когато носели грима за кино лентата.

На уеб страницата LadyZone.bg може да намерите още любопитни обстоятелства за актрисата:

Кийра Найтли на 35 - няколко любопитна обстоятелството за актрисата, които евентуално не знаете Звездата от “Карибски пирати ” е петата най-млада актриса, получавала номинация за “Оскар ”
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР