Макар да е далеч от мащаба на залата със същото

...
Макар да е далеч от мащаба на залата със същото
Коментари Харесай

Стефан Вълдобрев открива с концерт нова лятна "Арена"

Макар да е надалеч от мащаба на залата със същото име " Арена Армеец ", новата лятна сцена в столицата " Арена София " ще посрещне аудитория още този четвъртък. Тя се намира на някогашния Колодрум в Борисовата градина. Първите музиканти, които ще излязат на сцената, са Стефан Вълдобрев и " Обичайните обвинени " - Веселин Веселинов-Еко, Стоян Янкулов-Стунджи, Иван Лечев и Мирослав Иванов. 

На 20 май Вълдобрев ще отпразнува своя рожден ден в компанията на почитателите си, като измежду показаните песни ще бъде чисто новата - " Голяма работа ". Тази седмица парчето ще се завърти в българския радиоефир, а публиката в " Арена София " ще я чуе за пръв път онлайн. 

Песента е написана от Стефан по време на зимния му престой в Созопол и е първи сингъл от идният нов албум на " Обичайните обвинени ", който чакаме при започване на юли. За първи път останалите членове на бандата - Еко, Мирослав Иванов, Иван Лечев и Стунджи, се включват със лични композиции, а вокалистът Вълдобрев е написал единствено текстовете. 

След половингодишна пауза поради ковид, обрисува се поредното натоварено със срещи и концерти лято на " Обичайните обвинени ". Паралелно Вълдобрев продължава обиколките си с " Книга за песните ", а на 5 юни в зала 1 на НДК ще се състои неговата вечер в границите на " Киномания ", озаглавена " Моята пристрастеност към киното ". Спектакълът ще съдържа прожекции на кино фрагменти с негови функции, авторска музика за филми, диалози и импровизации с обичани колеги-актьори, сред които Камен Донев, Мая Бежанска, Койна Русева, Стефка Янорова, Алек Алексиев и Яна Титова, както и осъществявания на " Обичайните обвинени ", със особено готови за случая акустични версии на техните шлагери.

Концертът в " Арена София " ще се организира при съблюдаване на противоепидемичните ограничения: аудитория не повече от 50% от потенциала и носене на защитни маски за лице, въпреки събитието да е навън. Деца до 7 години влизат гратис с пълновръстен компаньон. 

В момента билетите са по 20 лв. в мрежата на и, а в деня на концерта ще са по 25.

 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР