Макар често да определяме бялото като цвят, характерен за пролетта

...
Макар често да определяме бялото като цвят, характерен за пролетта
Коментари Харесай

Модният писък в края на зимата е…

Макар постоянно да дефинираме бялото като цвят, присъщ за пролетта и лятото, опциите да го носим през студените месеци в действителност са безкрайни.

Точно както можем да носим черно през лятото, без да имаме потребност от опрощение за това!

Стилът по улиците на Ню Йорк и Лондон този сезон ни накара да се замислим за какво бялото във всичките му вариации има справедливо място в зимния ни дрешник. Небезизвестните street style кралици Кендал, Джиджи и Бела ни дадоха прегледен образец, залагайки на ботуши, боти и маратонки в изненадващия, само че в действителност напълно безпристрастен колорит. Последното му разрешава да работи за визията ви по същия метод, по който биха го създали всички обувки в черно, бежово, сиво и кафяво.

 Модният вик в края на зимата е...  Модният вик в края на зимата е...

Обувките надалеч не са единствени: същото важи за всевъзможни аксесоари, панталони, палта, плетива и рокли, които ви разрешават да разнообразите дрешника си, без да преминавате в рамките на ярките нюанси. Бялото освен контрастира против тъмните, типични за зимата цветове, само че също по този начин се съчетава елементарно с тях и внася грациозност, самостоятелна от настоящите трендове.

 Модният вик в края на зимата е...  Модният вик в края на зимата е...  Модният вик в края на зимата е...

Ето кои са разпоредбите, които би трябвало да запомните, преди да поставите белия цвят на фокус в дрешника за студеното време:

– Мислете за бялото като за черно – комбинациите с него са също толкоз лесни, само че в пъти по-изненадващи.

– Най-добрата опция са аксесоарите. Да, бяла чанта не е нещо типично за зимата и даже може да ви се стори като неприятна концепция, само че един път осмелили се, в последна сметка ще се влюбите.

– Бялото се комбинира най-добре с… черно. Никаква изненада, само че в действителност, това е комбиниране, неподвластно на трендове, без значение от десетилетието, в което се намираме.

 Модният вик в края на зимата е...  Модният вик в края на зимата е...

– Когато черното не е алтернатива, бежовото прави същата работа. Запазете детайлите типичен, тъй като задачата е фокусът да не пада върху тях.

– Бялата риза неслучайно е запазила позициите си като знак на елегантността години на ред. Носете я с убеденост!

– Белите маратонки/кецове са също толкоз настоящи, колкото ботушите и ботите. С тях даже е по-трудно да сгрешите, когато комбинирате цялостната си визия.

– Постарайте се да запазите цвета на белите си облекла и аксесоари като нов. Ако ще носите бяло, носете го с увереността, че то е безупречно и си спестете притесненята от рода “Дали това леке от кафе си проличава ”. Ако вие го виждате, значи и останалите го виждат, по тази причина си направете услуга и се отървете от дрехата.

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР