Макар че трябваше да излезе миналия месец, последното допълнение към

...
Макар че трябваше да излезе миналия месец, последното допълнение към
Коментари Харесай

Излезе последното DLC към Little Nightmares

Макар че трябваше да излезе предишния месец, последното допълнение към Little Nightmares към този момент е тук. The Residence е третата част към експанжъна за играта на Tarsier Studios и Bandai Namco. Споменатият експанжън наблюдава историята на Хлапето-беглец, която се развива редом с главната в играта. В третата част Хлапето се изправя против мистериозната Дама и както може да видите от филмовия откъс, предлага прилична доза от към този момент познатата примес от смут и загадки.

Little Nightmares излезе предишния април и се оказа един от скритите шлагери на 2017. Играта получи великодушни оценки от рецензията и напълно прилични продажби. Медиите ѝ дадоха положителни оценки, изтъквайки историята и методите на предаване на страха, както и загадките, несъмнено. DualShockers ѝ дадоха оценка девет, като Тайлър Фишър от изданието написа, че „Tarsier Studios с триумф сервират едно неповторимо, запаметяващо се и необикновено с напрежение преживяване“.

„Интелигентна, гротескна и безспирно причудлива, това е доста друг, извънредно добре пристигнал тип хорър игра, която ме остави да желая още и още, от късите ѝ пет часа, която тя осигурява“, написаха на собствен ред IGN, които ѝ сложиха оценка от 8.8.

Ако сте почнали да се чудите дали да не изпробвате Little Nightmares, в този момент е вашия късмет, защото играта и сезонния ѝ пропуск са понижени с 33% в GOG.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР