Макар че съм от Пловдив, съм запознат с проблемите на

...
Макар че съм от Пловдив, съм запознат с проблемите на
Коментари Харесай

Николов от Възраждане се омота на въпрос за фондацията Костя Копейкин: Това не е темата ни на разговор

Макар че съм от Пловдив, съм осведомен с проблемите на София, защото от към 15 години пребивавам в столицата, с която ме свързват доста мощни страсти. Това показа в ефира на bTV претендентът за кмет на София от партия „ Възраждане “ Деян Николов.

Сред целите му, в случай че бъде определен за градоначалник, той посочи почистването на столицата и прекъсване на презастрояването.

От думите на Николов се разбра още, че ще оскъпи паркирането в Синя и Зелена зона, а средствата ще бъдат ориентирани към градския превоз и най-много към метрото.

Ако увеличим с левче Синята и Зелената зона, можем да понижим билетчето за метро с 40 стотинки. Концепцията е да усилваме цената за паркиране и да влагаме в градския превоз, уточни претендентът за столичен кмет.

След като Деян Николов увери, че от „ Възраждане “ са „ почтени, почтени и откровени хора “, в тази връзка последва въпрос от водещата Мария Цънцарова какво стана с фондацията „ Костя Копейкин “, чието основаване от партията бяха обявили преди година и със средствата от която да бъдат подпомагани даровити деца.
В този миг Деян Николов очевидно се смути от въпроса и не съумя да даде безапелационен отговор дали фондацията в последна сметка я има или я няма.

Той съобщи, че тя е направена, само че при нов въпрос на Цънцарова за какво не може да бъде открита на никое място в правния мир, че такава фондация е записана, Николов не съумя да даде разумно пояснение и сподели, че „ не знае за какво [Цънцарова] не може да я откри “.

В момента това не ни е тематиката на диалог, а и надали хората се интересуват тъкмо от тази тематика, опита да се измъкне от въпроса Николов, който след това посочи, че регистрацията на фондацията „ е лишило бюрократично време “, само че още веднъж настоя, че такава фондация е основана и съществува.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР