Макар че актрисата от Народния театър не посочи конкретно колегата

...
Макар че актрисата от Народния театър не посочи конкретно колегата
Коментари Харесай

Валери Йорданов към Пападопулу: Колежке Ани, Вашите емоционални писания са пълни с неистини

Макар че актрисата от Народния спектакъл не уточни съответно сътрудника си от трупата Валери Йорданов като един от тримата " деятели ", " самураи " и " мускетари ", както тя дефинира борещите се против шефа Васил Василев, най-вероятно тя засяга точно Йорданов като индивида, " целувал ръка на шефа ". Звездата от спектакъла на Александър Морфов " Хъшове " се почувства задължен да й отговори, откакто въпреки всичко в мнения под нейната позиция във фейсбук изплува неговото име.

Ето отговора на Валери Йорданов към Ана Пападопулу:

" Към колежката Ани:
Не мислех, че е належащо да Ви давам отговор, само че Вие попрекалихте, блага ми колежке... Ще си разреша да Ви изложа доста дребна част от събития и обстоятелства, които може би са Ви незнайни или не-интересни. Може би са и маловажни за " хората на изкуството ".

И тъй като Вашите прочувствени трудове и мнения са цялостни с... от изненада ще ги нарека " лъжи ", ще си разреша да Ви наемам с обстоятелства. Първият факт е, че не съм " целувал` ничия ръка, /освен на погребения на мои предци/. А на въпроса " за какво съм стиснал ръката на шефа " ще отговоря с думите, които му споделих тогава: " Успех и сполучлив сезон на всички ни. " И по-късно стартира свличането...

По всички останали обстоятелства и въпроси неколкократно предложих на шефа да обсъдим и да поговорим - обществено. На предлагането ми не беше отговорено, само че то към момента е годно. Отправям го и към Вас, с цел да мога да Ви осветля и да не оставате в прочувствено незнание.

Скъпа колежке Ани... Уверявам Ви, че главният претекст да има спектакъл са Зрителите и през вчерашния ден 1300 от тях внесоха своята подписка. Преди това бяха събрани повече от 6000 гласа в поддръжка на Ал. Морфов, а над 1000 фенове от Пловдив и Асеновград бойкотираха управлението, а не Народния спектакъл. Точно тъй като обичат театъра и не одобряват ръководството му.

С наслада и угриженост, в случай че приемете поканата ми, ще Ви дава дългия лист с обстоятелства и въпроси...

Ваш сътрудник: Валери Йорданов
/не Ви целувам ръка, извинете ме за нетактичността/ "
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР