Мажоритарният собственик на Левски Наско Сираков използва официалната страница на

...
Мажоритарният собственик на Левски Наско Сираков използва официалната страница на
Коментари Харесай

Сираков вика Мъри да спасява Левски

Мажоритарният притежател на " Левски " Наско Сираков употребява формалната страница на клуба във " Facebook ", с цел да вземе отношение по тематиката с треньорския пост на клуба. Както е известно, Живко Миланов подаде оставка, която бе призната, а в този момент Сираков се е срещнал със Станимир Стоилов и му е предложил да се върне на " Герена ".

Ето и какво гласи цялото известие:

Левскари,

Обръщам се към всички Вас, с цел да Ви осведомявам, че през днешния ден, 23 август в Хасково се срещнах с най-успешния треньор на " Левски " Станимир Стоилов. Воден от убеждението, че той е единствената алтернатива за излизането на клуба от извънредно тежката обстановка, в която се намира, му предложих да се завърне в " Левски " и да помогне на обичания тим.

В диалога ми с него бях оптимално правилен, открит и почтен по отношение на финансовото състояние на " ПФК Левски ", което към този миг не е положително. Споделих убеждението, че точно той е индивидът, който може да сплоти " синята " общественост и да изведе тима от рецесията, в която се намира.

Станимир Стоилов постоянно е бил първата ми алтернатива за старши треньор от момента, в който станах мажоритарен притежател на " ПФК Левски ". Разговорите ни със Станимир Стоилов ще продължат идните дни.

Ваш Наско Сираков
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР