Мажоритарният собственик на компанията генерален спонсор на ПФК Левски разговаря

...
Мажоритарният собственик на компанията генерален спонсор на ПФК Левски разговаря
Коментари Харесай

Мило Борисов: За първи път от 2020 година дългът на Левски към НАП намалява

Мажоритарният притежател на компанията общоприет спонсор на ПФК " Левски " беседва с почитатели на " сините " точно на рождения му ден. След като телефонът на Мило Борисов изтече в левскарски групи във Facebook, десетки последователи му изпратиха известия и му позвъниха с пожелания за празника.

Днес той показа, че не е пропуснал нито едно позвъняване, разговарял е персонално със всеки и е дал отговор на всяко известие във Вайбър.

" Повечето бяха позитивни, само че имаше и сериозни, по тази причина поканих някои от почитателите на среща, с цел да разясняваме въпросите, които задават. Не тичам от разговор с последователите и бих се радвал на среща с тях. Виждам, че имат доста въпроси персонално към мен и на драго сърце ще отговоря, стига това да е в моите пълномощия като краен притежател на генералния спонсор на ПФК " Левски ", изясни Мило Борисов, представен от gol.bg.
 Левски с послание към Мило Борисов
Левски с послание към Мило Борисов

Ръководството, треньорския щаб, футболистите и чиновниците на Левски му пожелаха здраве, дългоденствие, триумфи

Той посочи, че е бил запитан по какъв начин клубът обслужва отговорностите към Национална агенция за приходите. " Тук е мястото да изкажа признателност на управлението на " Левски ", че за първи път от 2020 година дългът към Национална агенция за приходите понижава и скоро ще има публично известие от ПФК " Левски " с точни числа за първото полугодие на 2023 година ", сподели още той.

" Имаше въпроси и по тази причина дали подкрепяме клуба за нови прехвърляния. Искам да отбележа, че посредством Фондация " Спорт в България ", на която аз и сестра ми Роси МакКий сме учредители, през месеците април и май на настоящата година направихме целеви дарения от общо 180 000 лв., с които ПФК " Левски " заплати прехвърлянето на Джавад Ел Джемили. Надяваме се, че този млад футболист занапред ще покаже качества и ще добави успешно селекцията в клуба. Има и доста други въпроси, на които на драго сърце ще отговоря на открита среща с последователите на ПФК " Левски ", добави Мило Борисов.
 ЦСКА на трофей пред Левски, Лудогорец дръпна много на Славия
ЦСКА на трофей пред Левски, Лудогорец дръпна много на Славия

Ето всички с оценки
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР