Мъжкият национален Отбор на надеждата постигна първото си класиране сред

...
Мъжкият национален Отбор на надеждата постигна първото си класиране сред
Коментари Харесай

Българският Отбор на надеждата влезе в топ 8 на световното по футбол за бездомни в Сакраменто

Мъжкият народен " Отбор на вярата " реализира първото си класиране измежду най-хубавите осем състава на международно състезание по футбол за бездомни хора от включването си в шампионата през 2012 година до момента.

Рано тази заран българският отбор записа две безапелационни победи над Унгария с 8:3 и Финландия с 9:4 и по този начин приключи на втора позиция в група " С " от втората фаза на обществения Мондиал, който се организира в Сакраменто, Съединени американски щати. Пред " Отбора на вярата " остана единствено настоящият вицешампион Чили, който ден по-рано го надигра с 9:2.

В четвъртфиналния конфликт за купата на Homeless World Cup българските национали ще се изправят против състава на Бразилия, който е един от тазгодишните любимци за купата. При последното си присъединяване на международно състезание за бездомни хора в Кардиф, Уелс " Отбор на вярата " игра два пъти против латиноамериканския отбор. Първият дуел приключи наедно 5:5 и бразилците победиха след осъществяване на дузпи. Във втория мач националите надвиха над противника си с 8:7 и по този начин записаха първи триумф на български внушителен отбор над латиноамериканците.

От началото на присъединяване си в международния шампионат в Калифорния " Отбор на вярата " има 6 победи и 3 загуби. В първата групова фаза на надпреварата българският отбор срещна 6 противника и записа 4 победи и 2 загуби. С актив от 12 точки българският отбор се класира за присъединяване в разпределението на местата от топ 16. В идващия стадий на шампионата националите попаднаха в група с 4 отбора, като първите два в крайното класиране вземат участие в разпределението на местата от 1 до 8 на мондиала.

Двубоят на " Отбор на вярата " против Бразилия ще се играе на следващия ден заран (15 юли) от 5:40 часа българско време на терен 1 на " Хорнет Стейдиъм ". Всички мачове на българския отбор се излъчват директно в канала на фондация Homeless World Cup в YouTube и в профила ѝ във Facebook.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР