Мъжката икона на попфолка в последните години - Фики Стораро,

...
Мъжката икона на попфолка в последните години - Фики Стораро,
Коментари Харесай

Фики Стораро изоставя попфолка. Какво ще пее?

Мъжката икона на попфолка в последните години - Фики Стораро, разгласи, че внезапно сменя стила на музиката, в която ще се изявява. 25-годишният реализатор е известен измежду почитателите си с ориенталските ритми, само че в този момент е взел решението тотално да промени имиджа си на чалгаджия, написа „ България през днешния ден “.

" Започвам да върша много друга музика, която ще бъде изненада за всички. Стилът, в който ще бъдат идващите ми песни, ще е много непредвиден ", разгласи Фики.

Изпълнителят на шлагера " Ламборгини " в дует с Галена на този стадий единствено загатва какво ще бъде новото му занятие в музикалния шоубизнес. Фикрет признава, че концепцията да изостави попфолка се е родила по време на присъединяване му в осмия сезон на риалити шоуто " Като две капки вода ". През пролетта фолкаджията смая всички с виртуозни фалшификати и осъществявания.

Фики влезе в облика на звезди като Васил Найденов, Дженифър Лопес, Лайнъл Ричи и даже оперния реализатор Лучано Павароти. Дори върлият античалгар Фънки призна гласовите качества на Стораро-младши. След като артистът стана безспорният победител в " Капките ", от журито го посъветваха да се опитва в друг жанр музика.

Очевидно синът на Тони Стораро се е вслушал в думите на продуцента Маги Халваджиян и чаровната Хилда Казасян, по тази причина към този момент се труди настойчиво над новия си план.

" Действително присъединяване ми в предаването " Като две капки вода " ми повлия. Там ме мотивираха да върша и други неща, да опитам и с друга музика ", споделя Фики, само че акцентира, че това не е нещо непознато за него. " От дребен постоянно съм пял и различен жанр музика с изключение на попфолка. Все отново съм приключил компетентност " Поп и джаз пеене " в Националното музикално учебно заведение " Любомир Пипков " Вътре във вените ми е поп и соул музиката, която чувам непрекъснато, до момента в който пътувам с колата " разкрива още звездата на чалгата.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР