Мъжете само се преструват на непукисти, но истината е, че

...
Мъжете само се преструват на непукисти, но истината е, че
Коментари Харесай

6 неловки момента от една връзка, които мъжете помнят цял живот

Мъжете единствено се преструват на непукисти, само че истината е, че претърпяват тайничко доста моменти и провали във връзките си. Това са най-честите провали и неловки моменти, които мъжете запомнят вечно от една своя връзка.
1. Първият несполучлив опит в леглото – на всеки мъж му се случва да не успее да направи това, което е нужно, с цел да прави обич с приятелката си. В тези моменти на дамите не им е толкоз неудобно, изцяло схващат, само че пък на мъжете им иде да потънат вдън земя!
 ТОП 5: Най-желаните ЗОДИИ, които притеглят всички ТОП 5: Най-желаните ЗОДИИ, които притеглят всички
Обаянието и привличането са неща, които никой не може да изясни. Те са цялост от осанка, убеденост, темперамент и какво ли още не. Е...
2. Първата среща с някогашна пред сегашната половинка – няма по какъв начин все на някой стадий от връзката на мъжа да срещне някъде инцидентно някогашна своя обич, до момента в който е със сегашната си половинка. В множеството случаи, когато се поздравяват, мъжете не загатват от къде познават тази жена, само че пък сърцето им се качва в гърлото.
3. Поне една огромна неистина – всеки мъж крие по нещо от половинката си. Дали ще е това, че е проиграл заплатата си в казино или че някоя колежка флиртува с него, няма никакво значение. Важното е, че всеки мъж помни много дълго моментът, в който се е наложило да излъже за нещо съществено.
4. Първият минус, който вижда в половинката си – малко целулит, неприятен избор на облекла или каквото и да е, мъжете в никакъв случай не не помнят първия недостатък, който са забелязали в половинките си. Той остава и най-големият, който не избледнява с времето, а просто привикват с него.
5. Запознанството с родителите – травматичен миг в живота на всеки мъж, който колкото и да се пробва да не помни, не се получава. Запознанството с родителите постоянно е под напрежение и доста значим миг, който мъжете помнят за цялостен живот... както и в случай че е имало гаф, който са създали по време на срещата, несъмнено!
 7 неточности, които даже най-щастливите двойки позволяват 7 неточности, които даже най-щастливите двойки позволяват
Дори най-щастливите двойки позволяват неточности, които могат да се окажат пагубни за връзката им. Ето къде бъркаме най-често в връзките с...
6. Когато е схванал, че това е дамата за него – този миг е преломен в живота на всеки мъж. Той може да е нещо напълно малко, само че се помни цялостен живот. Онова възприятие, което те обзема и ти споделя сигурно, че си на прав път, а тази жена е тъкмо дамата за теб!

Още от ЛЮБОПИТНО:


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР