Мъжете рядко казват всичко, което мислят. Още по-малко когато говорим за

...
Мъжете рядко казват всичко, което мислят.
Още по-малко когато говорим за
Коментари Харесай

Какво мъжът тайно иска да направиш за него в секса

Мъжете рядко споделят всичко, което мислят.
Още по-малко когато приказваме за секс. Това са няколко неща, които мъжете биха желали да ти кажат. Или другояче казано - какво не им стига в леглото.

1. Да командваш
Бъди ти тази, която споделя по какъв начин ще се случват нещата. Понякога заеми водещата роля, тъй като няма мъж на Земята, който да не намира това за пъклен секси.

2. Да гледаш порно филми
И надлежно да научаваш нови трикове. Мъжете въобще не обичат скуката в секса и всичко бързо им омръзва. Със сигурност ще забележи, когато ти поемеш самодейността за нова поза или нещо бясно, с което да го побъркаш.

3. Да оставиш диря по тялото му
Горещият секс постоянно се разграничава от общоприетия по няколко неща. Едно от тях за дребните " белези ", които оставяш по гърба му по-късно. На другия ден сигурно ще си напомни какво сте правили, когато види следите ти някъде по тялото си.

4. Орален секс... без продължение
Или другояче казано - да го поглезиш, без да очакваш нищо в подмяна. Всеки мъж си мечтае след дълъг работен ден дамата до него да го поглези с орални милувки. Сексът му се коства като прекомерно сложна задача, когато е толкоз изтощен... само че това - като страхотна концепция.

5. Да мастурбираш пред него
Мъжете полудяват, когато видят жена да мастурбира пред тях, без въобще да се тормози от това, а единствено да се любува на тялото си. Така може да бъдете сигурни, че по-късно ви чака страховит секс.

6. Да го масажираш
Класически масаж по гърба, който гъделичка всичките му сетива, е задоволителен. Това ще го накара да се отпусне и да изиска да направи нещо благо, нежно и сантиментално за теб в подмяна.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР