Мъжете на Софи Маринова рано или късно все стигат до

...
Мъжете на Софи Маринова рано или късно все стигат до
Коментари Харесай

Мъжете на Софи Маринова все стигат до ареста, певицата иска да е адвокат на Гринго

Мъжете на Софи Маринова рано или късно все стигат до ареста. Кой за рекет, кой за опиати, научи HotArena.

След историята с някогашния й другар Даниел Игнатов разследван за образуване на интернационален канал за разпространяване на опиати и арестуван в пандиза, в този момент пристигна ред и на сагата с Гринго, който е разследван за рекет над предприемач за 50 бона.

Преди години по искане на италианските управляващи Дачо бе арестуван за разпространяване на опиати. Той не задържан във Враца, след което бе наведен в следствения арест поради действителната заплаха да се укрие. Пред съда Дачо се показа като незает и изясни, че през 2010г., е бил в Милано, с цел да помогне на чичо си, който станал участник в пътен случай. После стана ясно, че братовчедка му Любка била задържана за владеене на опиати. В суматохата си тя натопила Дачо, като считала, че той е надалеч от Италия и няма да го търсят. Дачо е най-известната връзка на Софка. Той е неин доведен наследник. Софка 10 години бе омъжена за татко му Петър.

След разпада на връзката й в един миг в живота й се появи Гринго, който е новата й същинска обич. За него се приказва, че преди време е бил разследван за сводничество. Тодор Давидков и Софи изглеждаха щастливи до момента в който не стана случката в Айтос. Той бе задържан по обвиняване за рекет за 50 бона и закани с ликвидиране против богат айтовски търговец. Гринго е с повдигнато обвиняване в ролята на подстрекател. Пряк причинител е 27-годишният Стефан С.

Ако бъде приет за отговорен приятелят на Софка може да лежи в пандиза от 2 до 8 години и санкция от 1000 до 3000 лв.. Софи Маринова реши сама да пази Гринго, само че към този момент съдът не й позволява това. Певицата стартира да анулира концерти, само че не се знае до по кое време ще бъде това. Явно е решена с цената на всичко да се бори за любовта си, написа „ Телеграф “.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР