Мъжете, които не избягват физическата активност, но определено предпочитат компанията

...
Мъжете, които не избягват физическата активност, но определено предпочитат компанията
Коментари Харесай

Жените предпочитали мъже с коремче. Дали?

Мъжете, които не заобикалят физическата интензивност, само че несъмнено избират компанията на бирата и носят телесни последици от пристрастеността си към нея, могат да дишат умерено – дамите избират татенцата с леки първи проблясъци на шкембе пред мачовците, които ваят коремни мускули в залата за фитнес, написа в. "Дейли остарял ".

Според резултатите от ново изследване представителките на нежния пол правят оценка по-високо притежателите на така наречен "татково тяло ", в сравнение с изваяните им в подготвителната зала събратя.

Всяка жена го желае, само че не всяка е подготвена да приказва за това!

Допитването на Планет Фитнес , обхванало 2217 души, сочи, че 65 % от участниците - с 8 % повече спрямо предходната година, намират за по-секси естествено изглеждащите телесни форми.

Разбивката по полове демонстрира, че 51 % от дамите считат леко шкембестите татенца за по-привлекателни от изваяните мъже. Внушителните 78 % от дамите имат вяра, че зад "татково тяло " се крие мъж, който се усеща добре в личната си кожа и това го прави по-уверен.

Мъжете полудяват по дами, които имат тези черти!

Не единствено дамите, само че и възходящ % от мъжете "прегръщат " естествената си визия. Седемдесет и девет % от представителите на мощния пол - с 13 % повече спрямо предходната година, споделят, че одобряват телесата си такива, каквито са.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР