Мъже, плачете! Най-апетитната млада актриса е сериозно обвързана. Става дума

...
Мъже, плачете! Най-апетитната млада актриса е сериозно обвързана. Става дума
Коментари Харесай

Една от най-апетитните наши актриси показа гаджето!

Мъже, плачете! Най-апетитната млада актриса е съществено обвързана. Става дума за звездата от " Ол Инклузив " Йоанна Начевска, която феновете от дребния екран познават като Надя.

Екранната дъщеря на Ненчо Балабанов от хитовата комедия няма драма в действителния живот за разлика от екрана. В сериал Надя непрекъснато минава през най-различни премеждия и не й върви с мъжете. Но това е радикално друго, що се касае до същинския живот, написа " България Днес ".

Мъжът, завладял сърцето на сексапилната актриса, се споделя Димитър. За разлика от Йоанна индивидът до нея не е от артсредите. А се занимава с радикално друго нещо. Половинката на бъдещия секссимвол на родното кино е изрусен. Има пиърсинг по ушите.

Чаровната Начевска, която с всяка минала година става все по-красива, е дружно с колегата си към този момент няколко години. Двойката живее под един покрив.

Самата звезда от " Ол Инклузив " най-накрая се престраши да покаже индивида до нея. Младата актриса, която е на 24 години, не обича да се шуми и приказва за персоналния й живот.

Двойката обожава да пътува. За последно звездата от комедийния сериал и обичаният й посещават един от най-романтичните градове - Рим. През лятото пък прекарват няколко седмици на море, само че отвън България.

Йоанна е възпитаничка на езикова гимназия - 31-о СУЧЕМ " Иван Вазов ". След това учи " Кино и телевизия " в Нов български университет. Занимава се с професионално проучване и упражняване на йога.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР