Мъжът, застрелян на 13 февруари в гараж във Виляхойоса, е

...
Мъжът, застрелян на 13 февруари в гараж във Виляхойоса, е
Коментари Харесай

Застреляха руски пилот в Испания 


Мъжът, убит на 13 февруари в гараж във Виляхойоса, е съветският водач Максим Кузминов, който отвлече хеликоптер Ми-8 на съветските въоръжени сили в Украйна. Това заяви испанската организация EFE, базирайки се на източници, близки до следствието.

Първоначално полицията преглежда случая във Вилахойоса като възмездие, обяснявайки, че жертвата е получила към шест огнестрелни рани и по-късно колата, от която са били изстреляни, е минала през тялото му.

Фалшиви документи

Europa Press, базирайки се на свои източници в Гражданската армия, по-рано заяви за в допълнение следствие, ориентирано към идентифициране на убития.

Медиите писаха за тялото, което съгласно тях е на 33-годишен украинец (докато Максим Кузминов, който е съветски жител, е на 28 години). Източници на EFE настояват, че това умозаключение се основава на документи, открити у него, които съгласно тях " не дават отговор на действителността “.

Смъртта е доказана в Украйна

Смъртта на Кузминов беше доказана от Главното разследващо ръководство (ГУР) на украинското министерство на защитата. Източник на " Украинская истина “ също удостовери, че водачът се е преместил в Испания. " Известно е, че той е поканил някогашната си при себе си и е открит убит “, споделя събеседникът на изданието.

Главното разследващо ръководство заяви, че Кузминов, който в началото е служил в Далечния изток, е открил контакт с украинското разузнаване. Впоследствие, намирайки се в зоната на бойните дейности, той транспортира Ми-8 до региона на Харков от летището в Курск. В подмяна на това са му предоставени гаранции за сигурност, нови документи и парична премия.

Няма да доживее да види процеса

През октомври 2023 година каналът " Россия 1 “ излъчи репортаж, в който неназовани бойци от специфичните елементи на ГРУ споделят, че водачът Кузминов " няма да доживее да види процеса “. Журналистът зад кадър означи, че заповедта за физическото очистване на Максим Кузминов към този момент е получена и осъществяването й е единствено въпрос на време. В отговор военните дадоха обещание да санкционират дезертиралия водач.

" Ние ще намерим лицето и ще го накажем по цялата суровост на закона на нашата страна – за изменничество и за това, че е предал своите братя, братя, с които е служил директно “, споделя неназованият боен. Освен Кузминов на борда е имало двама членове на екипажа, които съгласно украинското разузнаване са починали при опозиция.

Служител от контраразузнаването на име Андрей, чието лице е замъглено във видеото, споделя, че Кузминов е разследван за прекосяване към врага и откриване на държавни секрети, защото на борда на хеликоптера има секретни документи. Той също по този начин отбелязва, че тече интензивно търсене и че " срокът за търсене няма отминалост “.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР