Мъжът със сини очи мисли, че той е най-красивото същество,

...
Мъжът със сини очи мисли, че той е най-красивото същество,
Коментари Харесай

Какъв е мъжът със сини очи

Мъжът със сини очи мисли, че той е най-красивото създание, което в миналото се е раждало. Това постоянно се дължи и на обстоятелството, че непрекъснато получава похвали за цвета на очите си.

Мъжът със сини очи е със мощен темперамент, само че е изцяло непредвидим. Неговите дейности постоянно са изненада за половинката му, без значение от какъв брой време са дружно.

Импулсивността на мъжете със сини очи постоянно им донася доста проблеми, само че те съумяват елементарно да се оправят с тях, което частично се дължи и на техния сексапил.

Синеокият мъж е романтик, той е прочувствен и със мощно изявена половост. Мъжът със сини очи е същински ловджия, той обича дами, които са харесвани от доста мъже, само че избират него. Тогава той се усеща същински победител.

 Изневяра

Но мъжът със сини очи рядко може да се назова правилен ухажор. Той намира наслаждение единствено в разнообразието и да бъде единствено с една жена е допустимо, само че в случай че има няколко паралелни връзки.

Когато би трябвало да избира сред новата си обич и сериозната си връзка, той дава заден ход и се връща при брачната половинка или приятелката, която от години го търпи макар изневерите му.

Синеокият мъж има потребност от майчински грижи, той обича да бъде гален, само че си желае свободата. Той обаче е доста ревностен и в случай че за него невярност е напълно нормална, то изневерят ли му, се наскърбява и даже може да се стигне до завършек на връзката.

Основният минус на мъжа със сини очи е неговото надменност и пренебрежителност. Той е много конфликтна персона, обича да спори и не постоянно е в положение да разбере непознатия проблем.

Мъжете със сини очи са злопаметни, мъчно не помнят нанесените им обиди и се пробват да отмъстят при първа опция. Те не се трогват от женски сълзи, това може единствено да ги ядоса.

Мъжът със сини очи е прочувствен, само че когато се постанова, се демонстрира като човек, който не може да бъде манипулиран по никакъв метод, и минимум от жена.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР