Мъжът поискал да провери жилището на 87-годишната жена за мигрантиВъзрастна

...
Мъжът поискал да провери жилището на 87-годишната жена за мигрантиВъзрастна
Коментари Харесай

Нова измама: Жена даде 1000 лева на мним жандармерист

Мъжът изискал да ревизира жилището на 87-годишната жена за мигранти

Възрастна жена от петричкото село Ново Кономлади е предала хиляда лв. на привиден жандармерист. Това заяви Българска телеграфна агенция, цитирайки полицията в Благоевград.

Сигнал за случая е подаден от 87-годишната жена, станала жертва на измамата. Тя е съобщила, че мъж, който се е показал за чиновник на Жандармерията, е изискал да ревизира жилището ѝ за мигранти. След като дамата го пуснала в дома си, той изискал от нея сумата от хиляда лв., които тя му предала.

Работещите по случая полицейски чиновници са подхванали незабавни дейности, вследствие на които е арестуван 52-годишният причинител на действието, който е от петричкото село Капатово, оповестиха от ОДМВР - Благоевград. По случая има формирано досъдебно произвеждане.

През ноември полицията в Петрич работи и по различен случай на машинация, при който мъж от петричкото село Скрът е бил въведен в подвеждане, че закупува комплект тенджери и позлатени вилици, като вместо това са му продадени тенджери с неустановена марка, а нанесената вреда е в размер на почти 1600 лв., оповестиха тогава от полицията. По случая бе открит 50-годишен причинител на действието от Молдова.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР