Мъжът, който уби 2-годишното си дете в Севлиево вчера, получил

...
Мъжът, който уби 2-годишното си дете в Севлиево вчера, получил
Коментари Харесай

Бащата-убиец от Севлиево полудял преди 3 седмици

Мъжът, който умъртви 2-годишното си дете в Севлиево през вчерашния ден, получил душевен срив на 17 януари. Вследствие на него той бил настанен в психиатрична болница за 5 дни. След това 41-годишният траял да се лекува у дома. До този миг обаче той не е страдал от душевен разстройства, няма и сигнали в полицията за домашно принуждение. Това разгласи по време на брифинг Борислав Муеров, шеф на ОД МВР-Габрово. 

" Извършени са инспекции и от Контрол на общоопасните средства (звено в МВР). Мъжът няма позволение за потребление на огнестрелно оръжие. ", добави Муеров. За причинителя на жестокото ликвидиране се знае още, че е работил като ведомствен охранител. Той не е прочут на полицията, няма предходни престъпни регистрации.

Сигнал за закононарушението е получен от съсед на 4 февруари в 12.30 ч., а кървавият смут заварили на първо време майката и сестричката на убитото дете. „ Веднага е изпратен патрулен екип, който открива в спално помещение дете в безпомощно положение, което е на почти 2-годишна възраст. В прилежащата стая е открит и бащата. Екип на Спешна помощ е открил гибелта на детето. Бащата е бил с порезни рани в региона на китките и глезените. Бил е в несъответстващо положение и е превозен в болничното заведение в Габрово. След това още веднъж е бил настанен в психиатричната болница в Севлиево ”, сподели още Борислав Муеров. 

С майката, сестричката на убитото дете и техни родственици работят психолози още от през вчерашния ден. 

В момента причинителят на убийството към момента е в несъответстващо положение, по думите на шефа на ОДМВР-Габрово. Очаква се в идващите няколко дни той да може да бъде разпитан. Иззети са голям брой материални доказателства. Работата по случая продължава с набиране на информация от всички родственици, очевидци, комшии, сътрудници на бащата. 

Очаквайте детайлности!
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР