Мъжът, който хвърли млечен шейк върху инициатора на брекзит Найджъл

...
Мъжът, който хвърли млечен шейк върху инициатора на брекзит Найджъл
Коментари Харесай

150 часа общественополезен труд за мъжа, хвърлил млечен шейк по Найджъл Фараж

Мъжът, който хвърли млечен шейк върху основателя на брекзит Найджъл Фараж, беше наказан на 150 часа общественополезен труд, съобщи Българска телеграфна агенция. Освен това 32-годишният Пол Краудър ще би трябвало да заплати и разноските по химическото почистване на костюма.

„ Нападението” стана на 20 май в разгара на акцията за европейските избори. Краудър се възползвал от преминаващия през Нюкасъл Фараж и хвърлил чаша с млечен шейк.
Заляха Фараж с новото " оръжие " на предизборната акция – млечен шейк Това се случи по време на предизборна обиколка в Нюкасъл
При разпита Краудър показа пред полицията, че това е било единственият му късмет да „ отмъсти” на Фараж за омразата и расизма, които бълва политикът.

В обществената платформа „ Туитър” Фараж хвърли виновността за нападението върху съперниците на брекзит. Според него те са се радикализирали дотолкоз, че не може да се води естествена акция.

На изборите за европейски парламент тази година партия „ Брекзит” на Фараж излезе отпред. Евроскептиците взеха 31,6% от гласовете. Партията на ръководещите консерватори остана 5-та с 9%.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР