Мъжът, който е влюбен, би се обвързал веднага и без

...
Мъжът, който е влюбен, би се обвързал веднага и без
Коментари Харесай

Ако той ви обича ще се обвърже веднага, без никакви оправдания

„ Мъжът, който е влюбен, би се обвързал незабавно и без подозрение. Единственият метод да знаеш, че сте един за различен е дали сте в действителност дружно. “

 Човекът, с който би трябвало да сте, не би ви държал напрегнат. Мъж, който не ви обича изцяло, ще ви разиграва, ще ви кара да се чувствате комплицирани и най-после ще ви остави.

Ако той не знае дали желае да е с вас в бъдеще, то значи сте с неверния човек.

Проблемът е, че хората не вършат разлика сред положителната и неприятната връзка. Лошото постоянно се бърка с положителното – всички хубави знаци, че би трябвало да сте дружно, уверени сте, че връзката ви е безконечна и няма различен.

Истината е, че хората, които знаят, че са един за различен, не е нужно да го потвърждават. Те не търсят знаци и ме вършат лист с аргументите, просто са дружно.

Знайте, че един ден връзката, която ще ви прави щастливи, ще се появи. Онзи, който в действителност ви обича, не се опасява от нищо друго, с изключение на от това да ви загуби. Той ще устои на всяко странично предпочитание и ще пренебрегва отрицателните неща, тъй като по този начин работи същинската обич. Тя напасва действителността към себе си.

Ако сте с човек, който не ви цени, тръгнете си…не губете времето и младостта си с него. Това ще ви отвори нови порти. Да, може би, ще има интервал, в който ще сте сами, може би, ще промените няколко мъже… няма по какъв начин да знаете, какво ще се случи. Не можете да избягате от любовта и привличането.

Мъжът, който не желае да е с вас, ще ви демонстрира, че може елементарно да си тръгне и че не е завързан към вас.

Отказът от токсична връзка ви пречи да откриете сродната си душа. Връзките са комплицирани, само че би трябвало да са същински: индивидът, който има потребност да е с теб, ще бъде. Хората постоянно си мислят, че когато не искаш да си с някого го знаеш, само че това е изразено и посредством подозрението. Нерешителността е просто решение, което се притесняваш да вземеш.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР