Мъж в затвора за предполагаемо държане на жена в плен в импровизирано подземие, хванат при опит да избяга от клетка

...
Мъжът от Орегон, арестуван за предполагаемо държане на жена в
Коментари Харесай

Мъжът от Орегон, арестуван за предполагаемо държане на жена в плен в импровизирано подземие от пепелни блокове, е хванат при опит да избяга от затвора, казаха служители.

29-годишният Негаси Зубери е във федерален арест от ареста си този месец и сега е обвинен в опит за бягство от втора степен и хулиганство от първа степен, съобщи CNN.

Жена е избягала от тази импровизирана килия от пепелни блокове, казва ФБР. Една жена е избягала от тази импровизирана килия от пепелни блокове, казва ФБР. ФБР Портланд

Зубери беше арестуван, след като жена избяга от дома му в Кламат Фолс миналия месец, според съобщение за новини от полевия офис на ФБР в Портланд. Жената е била отвлечена от Сиатъл и подложена на сексуално насилие, преди да бъде поставена в „импровизирана килия“ в гаража на Зубери, казаха следователите.

Той се призна за невинен по обвиненията в отвличане и транспортиране с намерение за сексуална активност, показват съдебните документи.

Той е бил държан в затвора на окръг Джаксън в Медфорд, Орегон, когато според службата на шерифа на окръг Джаксън около „12:45 ч. във вторник работник по поддръжката на окръг Джаксън извън сградата уведоми служителите, че от една от килиите идва подозрителен шум. Депутатите реагираха, за да разследват и откриха Зубери да стои на двуетажното си легло близо до счупен прозорец в килията си.

Депутатите откриха импровизиран инструмент, който той използваше, и той беше изпратен в килия без външни прозорци, се казва в съобщението.

Следенето на Зубери по федералните му обвинения е планирано да започне на 17 октомври.

Източник: cnn.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР