Мъж в Северен Куинсланд, Австралия, почина, след като очевидно беше

...
Мъж в Северен Куинсланд, Австралия, почина, след като очевидно беше
Коментари Харесай

Мъж почина от ухапване от змия, след като откъсна влечугото от крака на приятел

Мъж в Северен Куинсланд, Австралия, умря, откакто явно беше ухапан от кафява змия, до момента в който се опитваше да я отвие от крайници на приятеля си.  

Приятелите били в държавното учебно заведение Kumala, където чествали 100-годишнината на учебното заведение. Впоследствие се случил драматичен случай, когато змия се увила към крайници на един от тях, съобщава ABC. Впоследствие тя ухапала различен мъж, до момента в който той помагал да я отстрани.

Бърза помощ не знае какъв тип влечуго е направило съдбовното нахлуване. Според лекарите признаците демонстрират кафява змия. Клеър Бъртеншоу, настоящ заместник-комисар на службата за кола за спешна помощ в Куинсланд за южните интервенции, сподели, че мъжът евентуално е бил ухапан по ръката.

„ Хората, минаващи около него, направиха CPR, защото мъжът загуби схващане “, сподели тя.

Мъжът, който сграбчил змията, бил в сърдечен арест, когато парамедиците пристигнали на място. Те направили реанимация и употребявали дефибрилатор. Медиците са работили по реанимацията на мъжа, получил сърдечен колапс, най-малко 30 минути. За страдание не било възможно да го спасят.

Другият мъж, който е на 65 години, е откаран в болница в Макай. Той е в устойчиво положение.

Властите не са сигурни за типа змия, предизвикала бедствието. Има седем типа отровни змии, открити в централен Куинсланд, в това число мощно отровната източна кафява змия и крайбрежния тайпан. Според Клер Бъртеншоу, поради признаците на пациента и сърдечния колапс, най-вероятно това е кафява змия.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР