Мъж ще се изправи пред съда в Монтана заради домашно

...
Мъж ще се изправи пред съда в Монтана заради домашно
Коментари Харесай

Мъж отива на съд заради системен тормоз спрямо баба си и майка си

Мъж ще се изправи пред съда в Монтана поради домашно принуждение.

Обвиняемият живеел в дома на родителите си в Берковица. Той не работел и постоянно употребявал алкохол. Също по този начин устройвал кавги на околните си при отводите им да му дават пари.

Мъжът упражнявал систематичен тормоз по отношение на баба си и майка си. Въпреки осъждането му за несъблюдение на издадена ограничаваща заповед за отбрана от домашното принуждение, той траял да я нарушава.

Неколкократно доближавал жилището на баба си, като блъскал и ритал вратата, даже я заплашвал и с ликвидиране. Хвърлил мраморна плоча върху терасата на етажа, населяван от старата жена, която се разрушила в краката ѝ.

За случилото се бил подаден сигнал до органите на реда. В хода на следствието по формираното досъдебно произвеждане мъжът не се е признал за отговорен, отрекъл е откритите по делото обстоятелства и условия, касаещи дейностите му.

Престъплението е осъществено от обвинения в изпитателния период по последната неоправдателна присъда по отношение на него, влезнала в действие през м. ноември 2022 година

Предстои делото да продължи в съда.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР