Мъж с произход от Ямайка бе задържан близо три месеца

...
Мъж с произход от Ямайка бе задържан близо три месеца
Коментари Харесай

Мъж лежа в затвора заради внос на мед

Мъж с генезис от Ямайка бе арестуван близо три месеца в Съединените щати, откакто донесъл бутилки с мед от карибския остров, за които митническите сътрудници неправилно сметнали, че са течен метамфетамин, съобщи БГНЕС.

Леон Хоутън е посещавал семейство в Ямайка всяка Коледа, откогато обитава в Мериленд от преди десетина години, заяви в. „ Вашингтон пост “ в петък, отразявайки невероятния неприятен шанс и безумните дейности на митници и имиграционни управляващи в Съединени американски щати. Драмата на Хоутън стартира на 29 декември на интернационалното летище Балтимор-Вашингтон, когато митническите сътрудници предиздвикали куче да подуши чантите му.

Вътре те намират три бутилки, съответно етикетирани като мед, който Хоутън, 45-годишен татко на три деца, употребява за подслаждане на чая си. Според обвиняващия документ сътрудниците го заподозрели в превозване на течен метамфетамин и го арестуват. Лабораторните резултати от Мериленд лишават повече от две седмици, само че са негативни. Хоутън си помислил, че това е краят на това. Но сбъркал.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР