Мъж, представящ се за севернокорейския лидер Ким Чен-ун, днес внесе

...
Мъж, представящ се за севернокорейския лидер Ким Чен-ун, днес внесе
Коментари Харесай

Имитатор на Ким Чен-ун се появи на предизборен митинг в Мелбърн

Мъж, представящ се за севернокорейския водач Ким Чен-ун, през днешния ден внесе ужас в предизборната акция в Австралия, като нахлу на събитие, на което министър председателят Скот Морисън присъстваше дружно с депутатката Гладис Лю, заяви Асошиейтед прес.

Имитаторът, който по-късно се показал със театралния псевдоним Хауърд Икс, почнал да беседва с публицисти, присъстващи на проявата.

" Благодаря ви доста. Гладис Лю е кандидатката на комунистите за Австралия ", сподели той, преди да бъде пресечен от асистент на Морисън.

" Извинете, ще би трябвало да напуснете. Това е най-оскърбителното нещо, което в миналото съм виждал по време на акция ", сподели сътрудникът на Морисън - Ник Крийви.

Имитаторът отговори: " Извинете, не казвайте на висшия водач какво да прави. Подкрепям Гладис Лю. "

Скоро по-късно имитаторът напусна мястото на събитието в Мелбърн.

В изказване за Асошиейтед прес Лю съобщи, че е съсредоточена върху постигането на резултати за общностите в Мелбърн, които съставлява. " Няма да се разпръсквам от моите съперници и техните груби тактики ", сподели тя.

Лю е родена в Хонконг и живее в Австралия от повече от 30 години.

Появата на мнибия Ким Чен-ун на проявата е била проведена както наподобява от дългогодишния претендент за Сената на щата Куинсланд Дрю Павлу, който съобщи в обществените мрежи, че е добър другар с Хауърд Икс и това е било " едно от най-хубавите неща, които в миналото сме правили ".

По-рано Павлу твърдеше в постове в обществените врежи, че Лю е защитавала управлението на Китай и е имал връзки с режима в Пекин.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР