Мъж преби сестра си в собствения ѝ дом в Бургас.

...
Мъж преби сестра си в собствения ѝ дом в Бургас.
Коментари Харесай

Психичноболен преби сестра си в дома ѝ

Мъж преби сестра си в личния ѝ дом в Бургас. Самата тя е разгласила в профила си във Фейсбук своя фотография след багра. Гергана Даракчиева описа фамилната история и детайлности за побоя - по какъв начин тя и децата ѝ си стоят у дома, нейният брат нахлува и се стига до побоя. Посочи, че брат ѝ е с биполярно разстройство, няколко пъти арестуван, употребяващ опиати.

„ Чух боричкане по вратата, след което той нахлу в жилището и стартира да крещи, че в случай че още един път се обадя на полицията, ще ме убие. Започна да ме удря с юмруци в лицето, да ме блъска в стената и да ме рита. Това се случва пред двете ми дребни деца. Той блъсна и сина ми. Това продължи 10 минути. Ту крещеше, ту се успокояваше”, споделя Гергана пред " Нова телевизия ".

Жената, дружно с майка си, е потърсила прокурорско разпореждане за въдворяване на мъжа в център за психологично здраве.

„ Не го вършим за първи път. Аз и майка ми живеем в обща кооперация и сме очевидци на неговото държание и сме най-потърпевши, като близки. През април той беше въдворен още веднъж с прокурорско разпореждане - за трети или четвърти път”, сподели тя.

Гергана изясни, че брат ѝ е бил изписан от център за психологично здраве на 10-и май. В епикризата било написано, че в първите дни е връзван с въжета. Впоследствие е почнал да се усъвършенства.

„ Изписано му е лекуване, което той изрично е споделил на майка ми, че няма да съблюдава, тъй като не се усеща болен. Посягал е и на майка ми. Позволи си да посегне на съседка, счупи на няколко пъти входната врата на кооперацията. Отправя закани към действителни и мислени хора през терасата”, добави пострадалата.


Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР