Мъж преби жената, с която живее пред 4-годишния им син.Поредна

...
Мъж преби жената, с която живее пред 4-годишния им син.Поредна
Коментари Харесай

Мъж преби жената, с която живее пред 4-годишния им син


Мъж преби дамата, с която живее пред 4-годишния им наследник.

Поредна жертва на домашно принуждение. Този път случая е от Бургас. 25-годишна жена е пребита от мъжа, с който живее, а очевидец на побоя става 4-годишният им наследник, предава Българска национална телевизия. Младата жена е с контузии по лицето и главата, настанена е в болница, без заплаха за живота.

В нощта на 23 ноември 25-годишната Мария Русчева от Бургас взема решение да напусне жилището, в което живее със своя другар и 4-годишния им наследник. По-рано двамата решили да се разделят по взаимно единодушие. Докато изнася багажа си, мъжът я атакува.

“С юмруци, с плесници. Главата ми цялата беше в цицини. Тук е лепено, тук е лепено. Накрая ме събори на земята – това, което помня и ме блъскаше в корема и в гърба. ”, споделя Мария. “Когато станах към този момент от земята и видях, че всичко е в кръв и главата ми беше в кръв. Взех си детето и си потеглих. ”

Мария споделя, че мъжът ѝ е посягал и различен път. Има и 3 медицински свидетелства: “Всеки, който го познава и всеки, който се свърза с мен споделя, че това не има вяра да го направил. Не мога да допускам, той не е подобен човек. ”

Заради преживения стрес с 4-годишното момче ще работи психолог.

“Децата са може би 95% очевидци на домашно принуждение, което е извънредно тежко за тях, тъй като едно дете не е нужно да бъде ударено от родителя. Достатъчно е просто да види какво се случва с майка му ”, сподели адв. Невена Чайпек, Център по предварителна защита на насилието и престъпността.

От Центъра за предварителна защита на насилието в Бургас обявиха, че след случая на Дебора от Стара Загора, в границите на 10 дни през август са постъпили 14 молби от дами, търсещи помощ.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР