Мъж преби бременната си приятелка, с която живеел на семейни

...
Мъж преби бременната си приятелка, с която живеел на семейни
Коментари Харесай

Мъж преби бременната си приятелка във Великотърновско

Мъж преби бременната си другарка, с която живеел на фамилни начала. Случаят е от великотърновското село Войнежа. На насилника е повдигнато обвиняване, заяви Българска телеграфна агенция.
41-годишната пострадала е потърсила подпомагане в полицията през вчерашния ден заран. Тя споделила, че 38-годишен мъж, с който живеела, ѝ е нанесъл побой.
На адреса са изпратени екипи на полицията и Спешна помощ. Жената е бременна и след прегледа е настанена за наблюдаване в лечебно заведение.
Мъжът е арестуван за период до 24 часа. Той не е прочут на полицията. След отчет на материалите в прокуратурата е притеглен като обвинен.
Това е трети сигнал за домашно принуждение и трето повдигнато обвиняване за побой над дами в границите на една седмица във Великотърновско. На 25 ноември от 17:00 ч. пред правосъдната палата във Велико Търново ще се организира протестно шествие под надпис " Нито една повече " по случай Международния ден за елиминиране на насилието над дами.
Близо 89 000 дами и девойки са били убити съзнателно в целия свят през 2022 година, сочат данни на Организация на обединените нации. Повече от половината от тези убийства - към 55%, са осъществени от членове на фамилията или сътрудници.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР