Мъж почина при сбиване в нощно заведение в Пловдив. Самият

...
Мъж почина при сбиване в нощно заведение в Пловдив. Самият
Коментари Харесай

Мъж почина след сбиване в Пловдив, в което не е участвал


Мъж умря при сборичкване в нощно заведение в Пловдив. Самият той обаче не е взел участие в случая, а е бил очевидец. Няма данни за породена насилствена гибел, оповестиха от Министерство на вътрешните работи. По случая са формирани две досъдебни производства - за настъпила гибел без данни за принуждение и за породена телесна щета по хулигански подбуди.

Към 3:10 ч. е получен сигнал на 112 за спор пред заведение в Пловдив. Веднага на място е ориентиран екип на Четвърто районно управление (на МВР).

По първични данни е зародила свада сред двама клиенти и частни охранители, при който единият от клиентите блъснал охранител. По същото време на другия чиновник на компанията му е прилошало. Бил извикан екип на Спешна помощ, само че в колата за спешна помощ 42-годишният мъж е умрял. Извършен е оглед и от правосъден доктор.

По случая е формирано досъдебно произвеждане по член 127 от Наказателен кодекс. В пловдивското Четвърто районно управление (на МВР) е арестуван  22-годишен участник в сбиването, против който е формирано досъдебно произвеждане по чл.131, ал.1, т.12.
Работата по случаите продължава.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР