Мъж отрови семейна двойка, които му бяха като осиновители“ с

...
Мъж отрови семейна двойка, които му бяха като осиновители“ с
Коментари Харесай

Мъж „отрови семейна двойка с фентанил и пренаписа завещанието им“, изслушва съдът

Мъж токсини фамилна двойка, които му бяха като „ осиновители “ с опиоидно обезболяващо и пренаписа наследството им на телефона си на идващия ден, изслуша съдът.

34-годишният Люк Д'Уит е работил и се е сприятелил със Стивън и Карол Бакстър от остров Мерси, Есекс, които са управлявали компания, наречена Cazsplash. 64-годишната госпожа Бакстър е проектирала тип постеля за баня, която доближава до закривен ъглов душ. Тя и 61-годишният й брачен партньор бяха открити мъртви от щерка им Ели Бакстър и нейния сътрудник на Великден предходната година.

Трейси Айлинг, обвинител, сподели на производството, че Д'Уит е „ бенефициент на доста необичайно наследство ", чиито условия, в това число " нашият безценен другар Люк Д'Уит е да бъде човек със забележителен надзор " за Cazsplash. Тя сподели, че делото на прокуратурата е, че Д'Уит е виновен за отравянето им. Д'Уит от Чърчфийлдс, Западна Мърси, отхвърля да е умъртвил господин и госпожа Бакстър и сподели на полицията по време на изявлението, че той е „ като осиновен наследник и на двамата “.

...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР