Мъж от Пенсилвания беше убит в катастрофа с блъскане и

...
Мъж от Пенсилвания беше убит в катастрофа с блъскане и
Коментари Харесай

23-годишният син беше кум на сватбата на бащата на „героя“, преди да стане жертва на фаталното блъскане и бягство на Коледа

Мъж от Пенсилвания беше погубен в злополука с боричкане и бягство заран на Коледа часове откакто служи като кум за сватбата на татко му във Флорида.

23-годишният Андрю Софранко пресичаше кръстовище в Мелбърн, Флорида към 00:18 сутринта в понеделник, когато транспортно средство, пътуващо на север, се блъсна в него и избяга от местопроизшествието.

Софранко, родом от град Хендовър, Пенсилвания, беше в крайбрежния град, с цел да отпразнува сватбата на татко си и мащехата си на 23 декември.

Първите респонденти споделят, че са разкрили Софранко с животозастрашаващи пострадвания и са го откарали по неотложност в Регионалния медицински център на Холмс на една миля, където е разгласен за мъртъв малко по-късно, се споделя в изказване на полицейското ръководство в Мелбърн.

„ Лекарят сподели, че евентуално е умрял незабавно след удара “, сподели бащата на Софранко Дъглас пред WOFL. „ Той нямаше пулс, когато парамедиците дойдоха там. “

„ Има малко разтуха във обстоятелството, че той не е почувствал...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР