Мъж от Охайо е осъден за злоупотреба с труп и подправяне на доказателства 13 години след изчезването на тийнейджърката от Кентъки Пейдж Джонсън

...
Мъж от Охайо е осъден за злоупотреба с труп и
Коментари Харесай

Мъж от Охайо е осъден за злоупотреба с труп и подправяне на доказателства в случай на тийнейджър от Кентъки, чието тяло е намерено в Охайо десетилетие след изчезването й.

Съдебните заседатели в окръг Клермонт обсъждаха повече от девет часа в продължение на два дни, преди да осъдят 35-годишния Джейкъб Бъмпас миналата седмица и по двете обвинения, срещу които се изправи за смъртта на 17-годишна -старата Пейдж Джонсън от Флоренция, Кентъки. Адвокатите на защитата незабавно обещаха да обжалват присъдата и да поискат нов процес.

Останките на Джонсън бяха намерени през 2020 г. от турист в East Fork State Park, на около 20 мили източно от Синсинати, близо до района, който следователите са търсили тийнейджърът изчезна през септември 2010 г. Причината за смъртта така и не беше установена.

WKRC съобщи.

Станцията попита майката на Пейдж Джонсън, Дона Джонсън, какво ще бъде сега, когато семейството най-накрая получи останките на Пейдж.

„Беше дълго чакане и [да нямаш останките й] беше много трудно. Както казах, радостта и щастието, че най-накрая успях да я върна у дома и да дам това, което тя заслужава, след като трябваше да чака през цялото това време, е чувство, което не мога да опиша. Но просто мога да донеса бебето си у дома и да й дам достойнството, което тя заслужаваше," каза Дона Джонсън.

"Винаги ще искам да знам какво се е случило. Не мисля, че той някога ще ни каже", каза тя. „Тази тъга ще остане с мен завинаги.“

Присъдата на Bumpass е насрочена за 7 септември.

Източник: cbsnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР