Мъж от Хайредин е вдигнал накрак посред нощ служителите на

...
Мъж от Хайредин е вдигнал накрак посред нощ служителите на
Коментари Харесай

Превъртял мъж потроши селски пазар

Мъж от Хайредин е вдигнал накрак измежду нощ чиновниците на реда в Монтанско, оповестиха от полицията. Той буйствал, като заплашвал хора и трошал каквото му се изпречело пред очите.
Сцената се разиграла сред 2 и 3 часа предходната нощ в региона на кооперативния пазар във Владимирово, на метри от кметството. 30-годишният К.В. от врачанското село направил непристойни дейности, жестоко нарушаващи публичния ред и показал очевидно пренебрежение към обществото, споделиха от Министерство на вътрешните работи.

По незнайни аргументи мъжът почнал да обръща железни каси на пазара, разбутал и стойка за колела. След това той насочил експанзията си към близките кофи за отпадък, като обърнал резервоар и изкъртил циментиран панер. Когато тръгнал да троши железен портал, към него се събрали поданици на селото, които се пробвали да го усмирят. Вместо това, К.В. почнал да сипе закани и закани към тях.

На мястото бил изпратен екип на полицията, който щракнал белезниците на нападателния мъж. След това той е тикнат в ареста, където имал 24 часа да усмири пристрастеностите си.

По случая е формирано досъдебно произвеждане.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР